OVER ONS

Ik ben mr. F.W. (Erik) Ottow

Ons doel is om zzp’ers, mkb’ers, bedrijven en particulieren op een daadkrachtige, persoonlijke en professionele wijze juridische bijstand te verlenen tegen een reële prijs.

Visie

We vinden het belangrijk om voor u op ieder moment het beste resultaat te behalen. Onze cliënten moeten aan mijn dienstverlening een goed gevoel overhouden. We streven naar een langdurige samenwerking en een goede zakelijke relatie. Onze prijzen zijn helder en transparant. Zodat u altijd weet wat iets moet gaan kosten.

Eigentijds

OTTOW Juristen staat voor de nieuwe juridische dienstverlening: informeel, klantgericht en betaalbaar. Cliënten noemen mij gewoon Erik. Ze vinden mij deskundig, daadkrachtig en betrokken.

Advocatenzaken

De wet kan de juridische bijstand door een advocaat verplicht stellen. Dit is bijvoorbeeld aan de orde als uw vordering hoger is dan € 25.000,– en u deze via de rechter wilt afdwingen. Ook in het personen- en familierecht is een advocaat voor de juridische bijstand vereist. Het nadeel is dat u voor een advocaat een hoger uurtarief betaalt.

Mocht u in uw zaak een advocaat nodig hebben dan bent u bij mij ook aan het juiste adres. Ik werk samen met een aantal advocatenkantoren die ieder hun eigen vakgebied hebben. Daardoor is het voor mij mogelijk om de zaak voor u, vaak tegen een gereduceerd tarief, bij een advocaat onder te brengen. Waar mogelijk bereid ik de zaak voor tegen mijn lagere uurtarief, waardoor u kosten bespaart.

ONZE BELOFTEN:

Informeel
Deskundig
Betaalbaar
Klantgericht
Daadkrachtig
Hoge betrokkenheid
Erik Ottow